ßßß
Składniki :10 łyżek kaszy kuskus2 szt. papryczki chili1 szt. papryki zielona, czerwona, żółta - wg. upodobania1 cebula2 łyżki oliwy z oliweksól, pieprz czarnyOpis wykonania :1. Kaszę wsypujemy do miski i zalewamy gorącą wodą, 5 mm ponad kaszę i odstawiamy by napęczniała.Paprykę i cebulę kroimy w drobna kostkę, papryczkę chili ilość dowolna ile kto wytrzyma ;D u mnie tylko jedna - kroimy w cieniutkie paseczki.2. Wszystko razem mieszamy dodajemy olej i przyprawy i już gotowe.


Justyna L.Zwariowana żona i mama, kochająca swoje pasje. Mająca 1000 pomysłów na minutę. Lubię podróżować i odkrywać nowe smaki, w kuchni nigdy się nie nudzę i dobrze się bawię eksperymentując. Od niedawna fanatyczka fotografii kulinarnej i nie tylko.Podobne Przepisy