Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Placek
drożdżowo-
serowy wg. ...
Szynki z warchlaka »Stynki jeziorowe w cieście

U nas sezon na te małe i pyszne
rybkiSkładniki ciasta:-
mąka kukurydziana-
mleko-
jajko-
sólWymieszać składniki do uzyskania konsystencji ciasta naleśnikowego.Sprawione
rybki maczać w cieście i wrzucać do głębokiego
oleju, np we frytkownicy. Wrzucamy pojedynczo, aby się nie sklejały.

Smacznegopiątek, 30 stycznia 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter