Danie wymaga przygotowania wcześniej sosu słodko – kwaśnego z przepisu poniżej, ale naprawdę polecam do wypróbowania, bo smak jest oryginalny.Składniki1 paczka makaronu spaghettisól0,5 kg dobrego mięsa mielonegobazyliaoreganopieprz1-2 cebule (grubo pociachane)pieczarkicukiniapapryka czerwona1 sos słodko kwaśny (wg przepisu poniżej)1 sos boloński (ze sklepu)Sposób przygotowaniaKrok 1Ugotować makaron z solą, do poziomu al dente. Odcedzić.Krok 2Podsmażyć mięso mielone, przyprawić. Dodać pokrojone warzywa. Podsmażyć. Na koniec dodać oba sosy. Poddusić jeszcze chwilę. Połączenie tych sosów jest ważne. Wychodzi naprawdę ciekawy smak. Polecam spróbować.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (2 votes cast)Spaghetti Ani, 10 . 0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyPesto z awokado i orzechów włoskich z makaronemSpaghetti z makreląSpaghetti carbonaraSpaghetti z krewetkamiSpaghetti bolonese