ßßß
Mam nadzieję, że jeszcze nie znudził Wam się jarmuż, bo mam parę nowych pomysłów:) Szybki śniadanie dla zapracowanych:) Albo kolacja bo treningu.Składniki4 liście jarmużu5 małych pieczarek2 łyżki soku z cytryny1 łyżka masła klarowanego1 średnie jajko2 łyżki tartej mozzarelliprzyprawy tymianek, bazylia, oregano, pieprz, sólSposób przygotowaniaKrok 1Pieczarki kroimy na ćwiartki, smażymy na maśle, skrapiamy 1 łyżką cytryny żeby nie ściemniały. Następnie dodajemy umyty jarmuż (z którego wcześniej wycinamy twarde łodygi) i dusimy ok 3 minut. Wybijamy jajko, jajko, przyprawiamy i dusimy pod przykrywką na małym ogniu aż zetnie nam się białko. Na koniec posypujemy mozzarellą.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyJem zdrowo: sałatka na ciepło z jarmużu