Propozycja szybkiej pasty śniadaniowej z wykorzystaniem sezonowych warzyw:) Jest bardzo dobra, dobrze komponuje się z ciemnym pieczywem i możemy ją dodać do swojego menu, gdy chcemy zgubić parę kilogramów:)Składniki100 gramów wędzonego łososia na ciepło2 ogórki gruntowe1 kostka twarogu chudego1 pęczek cienkiego szczypiorusól, pieprzSposób przygotowaniaKrok 1Łososia rozdrabniamy, ogórka kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Wszystko łączymy z twarożkiem, przyprawiamy do smaku.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Wiosenna pasta z łososiem, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisyChłodnikRybna pasta z oliwkami i awokadoDrożdżowe pierożki z soczewicąJem zdrowo: Pieczone kotlety z kaszy jaglanejKoszyczki z łososiem