Czas przygotowania: 60 min.Smaczny, bezmięsny obiadSkładniki5 jajek ugotowanych na twardo i 1 surowe100 g pieczarek1 cebulka1 kromka czerstwego chleba2 łyżki posiekanego koperkusól, pieprzbułka tarta do panierowaniaSposób przygotowaniaPieczarki pokroić i podsmażyć do odparowania wody. Cebulę zeszklić. Jajka zetrzeć na tarce o grubym oczku, dodać pieczarki, cebulę, koperek i surowe jajko. Chleb namoczyć, odcisnąć i dodać do masy jajecznej. Całość doprawić sola i pieprzem i dokładnie wymieszać. Z masy formować kotleciki i obtaczać je w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu. U mnie z gotowanymi ziemniaczkami i surówką z sałaty i rzodkiewki.Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL