Wykonanie
FacebookGoogle+InstagramWspolpraca
Zapraszam Was na lekki i zdrowy deser bogaty w witaminy i składniki mineralne, mieszczący się w jednej szklance.Składniki:
Szpinaku baby- 2 garści
Truskawki- 150gPół
pomarańczyMały
jogurt naturalny Bakoma.Przepis:
Szpinak umyć i wyciąć "łodyżki". Wycisnąć sok z
pomarańczy i razem zmiksować.
Truskawki umyć i zmiksować . Na sam dół szklanki wlać
jogurt, następnie wlać część zieloną, a na wierzch część czerwoną. Udekorować
owocami. Smacznego !Jedna porcja dostarcza:B-9 g T-4 g W- 30g E- 171 kcal WW-3
LegendaB -
białkoT - tłuszczeW - węglowodanyE - energiaWW - Wymiennik węglowodanowyŁączna liczba wyświetleńPartnerstwoO mnieMarzena
D ietetyczka starająca się przygotowywać potrawy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia, smakosz słodkich wypieków, lubiący spędzać czas odkrywając nowe smaki.W mojej kuchni można poczuć zarówno zapachy potraw dietetycznych jak i niedietetycznych.Chciałabym się z Państwem dzielić pomysłami na zdrowe i smaczne potrawy oraz udowodnić, że prawidłowe odżywianie może być proste i przyjemne.Od jakiegoś czasu na blogu nie znajdziecie
cukru i białej
mąki, które na stałe wyeliminowałam ze swojej kuchni/diety ;)Mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.Kontakt:E-mail:
[email protected]