Wykonanie
W czwartek wieczorem podczas Frankfurt Book Fair odbyła się uroczystość z okazji dwudziestolecia konkursu Gourmand World Cookbook Awards . Konkursu, który z okazji swojego prestiżowego charakteru nazywany jest kulinarnymi Oskarami. Jest mi niezmiernie miło podzielić się z
Wami informacją, że moja książka pt. Japońskie
słodycze zdobyła trzecie miejsce i została uznana za jedną z
trzech najważniejszych publikacji o kuchni japońskiej wydanych na świecie w latach 1994-2014. Pierwsze dwa miejsca przypadły wydaniom japońskim. Jestem niezmiernie szczęśliwa!Jeśli macie ochotę dowiedzieć się czegoś więcej o słodkościach z
Kraju Kwitnącej
Wiśni to zapraszam już w najbliższy czwartek 22 października 2015 o godzinie 18.30 do Wozowni w Pałacu w Wilanowie. WSTĘP WOLNY!Podobne wpisyIri mame w cukrowej skorupceChāshū – japoński
boczek glazurowanyCiasto
czekoladowe bez
mąki z
galaretką z musu
mangoKakaowe pancakes z
pomarańczami