Wykonanie
Uwielbiam
awokado! Mogłabym je jeść niemal codziennie :) Na kanapkach, jako element guacamole czy w formie dressingu/dipu z
sałatą i chrupiącymi warzywami..I
love avocado! I could eat it almost every day :) In sandwiches, in guacamole and as a dressing with salad and other crispy veggies…Składniki:2
awokado1 gałązka
dymki (bez
cebulki)0,5 ząbka
czosnku2 łyżki słodkiego sosu
chillisok z 0,5
cytrynypieprzsólmiąższ z dwóch
awokado zmiksuj z
dymką,
czosnkiem, sosem
chilli i
sokiem z cytrynydopraw powstałą masę
solą i
pieprzempodaj jako dip lub dressing do
sałaty*Smacznego! :)*taka ilość dressingu wystarczy na 1 główkę
sałaty masłowej…Ingredients:2
avocados1 string of spring onion (without the onion)0 , 5 of garlic clove2 tbps of sweet
chilli saucejuice from 0 , 5 of lemonblack peppersaltblend together
avocados, spring onion, garliv,
chilli sauce and lemon juiceflavor with salt and pepper
serve as a dip for veggies or dressing*Bon appetit! :)*this portion is perfect for one butter lettuce