ßßß
Smakowicie pachnący, lekko pikantny filet. Dla amatorów grillowanego mięska.Składniki5 filetów z indyka2 ząbki czosnkusólpieprz kolorowyprzyprawa do ryby (lub przyprawa ziołowa do grilla)Sposób przygotowaniaKrok 1Oprószyć filet przyprawami, pokroić czosnek w plasterki i ułożyć na filetach. Najlepiej mięsko ugrillować, ale nie dysponuję grillem w kuchni więc usmażyłam je na patelni. Podałam z marchewką z czerwoną pomarańczą.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 7.4/ 10 (7 votes cast)Sznycel czosnkowy z indyka, 7.4 out of 10 based on 7 ratingsPodobne wpisySzaszłyki z sezamemZielone szaszłykiFilet z indyka faszerowany kaszą jaglaną i morelamiIndyk duszony w śmietanie z marchewkąRoladki z grillowanym bakłażanem