Wykonanie
Sporo
jabłek mi się nagromadziło, więc i do śniadania chętnie dodaję :) Już dawno nie
jadłam takiej klasycznej, gęstej
jabłkowej owsianki z
cynamonem . Dziś dodałam do niej
brzoskwinię, oczywiście
orzechy i otrębusia :)Uwielbiam jesienne
jabłka, co prawda jeszcze jest lato, ale coraz bliżej do jesieni i pysznych, soczystych, nieco kwaśnawych
jabłek <3 Najbardziej lubię je jeść tak po prostu, bez żadnych dodatków.
owsianka na
mleku z
jabłkiem,
cynamonem,
nerkowcami,
orzechami włoskimi,
brzoskwinią i otrębusiemporridge with milk, apple, cinnamon, cashew nuts, walnuts, peach and otrębusek**zawsze mnie to
bawi: and... otrębusek :D może po prostu
bran bar? ;)Przemyślałam sprawę studiów i ogólnie dalszej nauki. Jednak przyznam rację, że teraz jeszcze nie
będę zaprzątać sobie tym myśli. Wiem mniej więcej w jaką stronę iść, ale mam jeszcze czas na konkretny wybór. Dziękuję za wczorajsze sugestie :)Dla mnie to coś nowego albo raczej odnowionego? dobre samopoczucie nie opuszcza mnie od końca wakacji! Teraz tylko tak utrzymać ten stan...Wczoraj
jadłam nie tylko placuszki rano, ale tak jak
pisałam robiłam też naleśniki :)
naleśniki z
twarożkiem grani z
syropem klonowym i
brzoskwinią oraz z duszonymi
jabłkami z
cynamonem w miodzie leśnymcrepes with grani cottege cheese with maple
syrup and peach and with stewed apples with honey and cinnamonMiłej niedzieli ;*!