Wykonanie
HomeSałatki
Sałatka w
papryce – dodatek do dań
mięsnych18wrzLoading...30 minŁatwe0 KomentarzyFajny dodatek do dań z grilla :)

Składniki3
paprykisłoiczek
pieczarek marynowanych1/2 puszki
kukurydzy2
jajka ugotowane na twardo1/2 zielonego
ogórka15 dkg
szynki konserwowejpęczek zielonej
pietruszkikilka łyżek
majonezu, łyżeczka
musztardysól,
pieprz do smakuSposób przygotowania
Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, przeciąć wzdłuż na 3-4 części
Szynkę,
jaja, obranego
ogórka,
pieczarki,
pietruszkę bardzo drobno pokroić, dodać
kukurydzę,
majonez,
musztardę,
sól i
pieprz wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatką faszerować cząstki
papryki.
Paprykę możemy pokroić dodać do sałatki i podawać w salaterkach.

Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab