ßßß
Składniki3 paprykisłoiczek pieczarek marynowanych1/2 puszki kukurydzy2 jajka ugotowane na twardo1/2 zielonego ogórka15 dkg szynki konserwowejpęczek zielonej pietruszkikilka łyżek majonezu, łyżeczka musztardysól, pieprz do smakuSposób przygotowaniaPaprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, przeciąć wzdłuż na 3-4 części Szynkę, jaja, obranego ogórka, pieczarki, pietruszkę bardzo drobno pokroić, dodać kukurydzę, majonez, musztardę, sól i pieprz wszystko dokładnie wymieszać. Sałatką faszerować cząstki papryki.Paprykę możemy pokroić dodać do sałatki i podawać w salaterkach.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab