ßßß
Składniki15 dkg. makaronu (wstążki)15 dkg. pieczarek15 dkg. szynki gotowanej35 dkg. kapusty pekińskiejmały pomidorpęczek szczypiorku2 łyżki oleju2 łyżki masłamaggi w płynie, pieprz, sól do smaku,Sposób przygotowaniaMakaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry i usmażyć na maśle. Szynkę i kapustę pokroić w wąskie paski, udusić na rozgrzanym oleju (2-3 minuty) wymieszać z pieczarkami dodać pieprz, maggi ewentualnie dosolić, dodać do makaronu, wszystko dokładnie wymieszać, wyłożyć na półmisek, udekorować drobno pokrojonym pomidorem i szczypiorkiem.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab