Wykonanie
HomeDania
Mięsne27majA’la łazanki dla zapracowanychLoading...30 minBardzo łatwe0 KomentarzySmaczny i szybki w wykonaniu
makaron z
kapustą pekińską i różnymi dodatkami.

Składniki15 dkg.
makaronu (wstążki)15 dkg.
pieczarek15 dkg.
szynki gotowanej35 dkg.
kapusty pekińskiejmały
pomidorpęczek
szczypiorku2 łyżki
oleju2 łyżki
masłamaggi w płynie,
pieprz,
sól do smaku,Sposób przygotowania
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry i usmażyć na
maśle.
Szynkę i
kapustę pokroić w wąskie paski, udusić na rozgrzanym
oleju (2-3 minuty) wymieszać z
pieczarkami dodać
pieprz,
maggi ewentualnie dosolić, dodać do
makaronu, wszystko dokładnie wymieszać, wyłożyć na półmisek, udekorować drobno pokrojonym
pomidorem i
szczypiorkiem.

Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab