Wykonanie

Pe ł na kolorów, smaków, aromatów s ł o ń ca, lata i
truskawek, z nut ą
cytryny i
wanilii .... Pyszna
tarta truskawkowa, kruch y spód, świeże
truskawki, budy ń
waniliowo- ś
mietan k owym . N ajlepsze ciasto na lato, na piknik, na przyj ę cie w ogrodzie, kiedy sezon
truskawkowy w pe ł ni ....Takiego pysznego ciasta jeszcze nie próbowałeś/aś, musić go zrobić koniecznie przynajmniej raz w sezonie .....Składniki:Ciasto
migdałowo-
cytrynowe:sprawd ź tutaj
Budyń śmietankowo-
waniliowy:sprawd ź tutajDo dekoracji:świeże
truskawki - ok. 15 sztukDo blaszki:10 g mas łaPrzygotowanie:Ciasto i krem przygotuj wed ł ug tego przepisu podstawowego na tart ę z kremem budyniowym.Moja rada:Na schłodzony spód rozsmaruj
krem śmietankowo-
waniliowy i udekoruj połówkami świeżych
truskawek.