Puszyste.Proste.Szybkie.Sk ładniki:szklanka mąki2 łyżeczki cukru waniliowegołyżeczka proszku do pieczeniałyżeczka sody0/5 szklanki cukru brązowego2 jajka1/2 szklanki oleju1/2 szklanki mleka3 czubate łyżeczki kakao - ja dałam Nesquiktabliczka czekolady mlecznejczekoladowe dropsWykonanie:Potrzebne nam są dwie miski.W jednej miksuję jajka, cukier, mleko i olej na gładką masę.W drugiej misce mieszam suche składniki: mąkę, proszek do pieczenia, sodę, kakao, cukier waniliowy. Czekoladę masakruję tłuczkiem lub rozdrabniam nożem. Mieszam suche składniki z mokrymi oraz dosypuję pokruszoną czekoladę. Przelewam ciasto do papierowych foremek do wypieku muffinów - na około 3/4 wysokości. Wierzch każdej obsypuję czekoladowymi dropsikami.Piekę około 20 minut w temp 180C - aż nam pięknie wyrosną.Można sprawdzić czy są gotowe nakłuwając wykałaczką.