ßßß
Nieco pikantne mięso z aromatem tak bardzo latem lubianymZ młodymi ziemniaczkami rozpływa się w ustach.Składniki0,5kg schabu bez kości2 duże cebule1 puszka piwasólpieprzprzyprawa do wieprzowinyprzyprawa do grilla pikantnaSposób przygotowaniaKrok 1Pokroić schab na podłużne kawałki. Podsmażyć szybko na bardzo gorącym tłuszczu. Przyprawić. Dodać pokrojoną w grube piórka cebulę. Podsmażyć, aż się ładnie zarumieni. Zalać puszką piwa. Dusić aż piwo niemal wyparuje, a mięso będzie miękkie. Doprawić do smaku.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (2 votes cast)Schab z cebulą w piwie, 10.0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyKociołekPotrawka ze schabu i warzywKociołek “Carski Trakt”Schab z ziołowo- czosnkowym masłemKakaowe babeczki z Karmi