Wykonanie

Nieco pikantne
mięso z aromatem tak bardzo latem lubianymZ młodymi ziemniaczkami rozpływa się w ustach.Składniki0,5kg
schabu bez kości2 duże
cebule1 puszka
piwasólpieprzprzyprawa do
wieprzowinyprzyprawa do grilla pikantnaSposób przygotowaniaKrok 1Pokroić
schab na podłużne kawałki. Podsmażyć szybko na bardzo gorącym tłuszczu. Przyprawić. Dodać pokrojoną w grube piórka
cebulę. Podsmażyć, aż się ładnie zarumieni. Zalać puszką
piwa. Dusić aż
piwo niemal wyparuje, a
mięso będzie miękkie. Doprawić do smaku.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (2 votes cast)
Schab z
cebulą w
piwie, 10.0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyKociołekPotrawka ze
schabu i warzywKociołek “Carski Trakt”
Schab z
ziołowo-
czosnkowym masłemKakaowe babeczki z Karmi