ßßß Cookit - przepis na Kanapkowy schab palce lizać

Kanapkowy schab palce lizać

nazwa

Wykonanie

Jeśli ktoś jest spostrzegawczy i śledzi mojego bloga to bez trudu zauważy, że zdjęcie powstało jakiś czas temu. Teraz zaczęłam trochę mocniej kombinować (z różnym efektem), więc to zdjęcie na tle nowszych trochę się wyróżnia. Niemniej jednak postanowiłam podzielić się tym przepisem, ponieważ jest on wprost idealny na Wielkanocne śniadanie :)
Pieczony schab
Potrzebujemy:
schabu
czosnku
soli
pieprzu
ulubionych ziół
Nacieramy schab czosn kiem i p rzyprawa mi i chowa my do lodówki na kilka godzin.
Następnie pieczemy w 180 stopniach prze z ok oło godzinę na kilogram mięsa.
Ot i cała filozofia, a jacy wdzięczni będą współbiesiadnicy!
Źródło:http://rozgardiaszkuchenny.blogspot.com/2013/03/kanapkowy-schab-palce-lizac.html