Trzeba przyznać, że potrawy przez Was nadsyłane są niezwykle inspirujące! Tutaj mamy oryginalną jajecznicę od Madzi Mentel. Trzymamy kciuki i czekamy na nowe jajeczkaSkładniki2 jajka1/2 cytryny1 łyżka skórki z cytryny1 serek wiejskigarść solonych pistacji1 łyżeczka estragonupieprzSposób przygotowaniaKrok 1Jajka wbić do miseczki, do tego wycisnąć sok z 1/2 cytryny, przyprawić estragonem i szczyptą pieprzu, dodać garść posiekanych pistacji i łyżkę startej skórki z cytryny; wymieszać i wylać na rozgrzaną patelnię. Gdy jajecznica jest już odpowiednio ścięta wtedy dodać serek wiejski i trzymałać jeszcze przez 2-3 minuty na ogniu.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.5/ 10 (4 votes cast)Cytrynowa jajecznica z serkiem wiejskim, pistacjami i estragonem - danie konkursowe, 9.5 out of 10 based on 4 ratingsPodobne wpisyJajecznica z serkiem wiejskim i szynkąPotrawka drobiowa z porem i serkiem wiejskimJajecznica ŁukaszaJajecznica z kurkamiŚledzie w oleju z cytryną – danie konkursowe