Bagietki nafaszerowane pysznymi składnikami, zapieczone z dodatkiem sera. Bardzo smaczne i treściwe, można je przygotować wcześniej a zapiekamy kiedy przyjdzie nam na nie ochota.SKŁADNIKI :2 długie bagietki4 jajka ugotowane na twardo1/2 puszki kukurydzy konserwowej12 plasterków salami12 plastrów dowolnej szynkipapryka konserwowaoreganoser do posypania zapiekanekketchup, sos majonezowyfolia aluminiowaPRZYGOTOWANIE :Bagietki przecinamy na pół, następnie każdą połówkę wzdłuż.Lekko je rozchylamy, uważając aby się nie przełamały. Do każdej bagietki nakładamy po trzy plastry szynki, salami i jajko przekrojone na trzy plastry oraz paprykę konserwową . Następnie dodajemy po dużej łyżce kukurydzy i posypujemy nasze zapiekanki oregano. Na koniec odrobina tartego sera na wierzch i gotowe.Każdą bagietkę zawijamy w folię aluminiową, przechowujemy w lodówce. Zapiekamy w nagrzanym piekarniku do 200 * C, lekko uchylając folię aluminiowa z naszej bagietki. Podajemy polane ketchupem i sosem majonezowym.Smacznego.