W weekend przygotowałam swoje faszerowane bułeczki. Były pyszne! Takie małe zapiekaneczki :) Zapraszam :)Składniki:2 bułki (nie muszą być świeże)pół cebulikawałek kiełbasy swojskiejkawałek czerwonej papryki (użyłam mrożonej)kilka pieczarekdowolna przyprawa - u mnie do drobiuser żółty lub mozzarella (użyłam mozzarelli)Sposób przygotowania:1. Włączamy piekarnik aby się rozgrzał.2. Bułki kroimy na pół, wydrążamy środki.3. Siekamy cebulę. Na margarynie dusimy pokrojone w talarki pieczarki, po chwili dodajemy cebulę i dusimy razem. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę, paprykę i delikatnie przyprawiamy przyprawami.4. Ciepłym farszem nadziewamy bułki, przykrywamy tartym żółtym serem lub plastrami mozzarelli. Wkładamy do piekarnika i zapiekamy aż ser się rozpuści.Smacznego :)