Wykonanie


Tak ..tak o słodkiej współpracy z nie koniecznie słodką
czekoladą :)Wspólpraca zaczęła się od kilku fantastycznie smakujących prawdziwych
czekolad .... czterech gorzkich i dwóch słodkich"Zapraszamy do świata, w którym spełniają się
czekoladowe marzenia" - wydaje mi się że nie trzeba nic więcej dodawać ...
czekolady są pyszne , bardzo
kakaowe - do czego nie jesteśmy przyzwyczajeni kupując standardowe
marki z supermarketu , te
czekolady są dla koneserów dobrego smaku :)



FIGI W
CZEKOLADZIE :1
czekolada z ziarna Hispaniola z Republiki Dominikany z dodatkiem kandyzowanego
Imbiru.1
Czekolada Waniliowo-
Mleczna3 łyżeczki
cukru pudru2
świeże figiCzekolada +
cukier rozpuszczamy w kompieli
wodnej ... smarujemy środek " foremki do
lodów " ..wkładamy na 10 minut do zamrażalnika , następnie kroimy
figi układamy do foremek i zalewamy resztą
czekolady po czym również wkładamy na 30 minut do zamrażalnika ... po upływie tego czasu wyciagamy i zajadamy :)Smacznego :)