ßßß
Składniki:makaron ryżowy 1 opakowaniepuszka fasoli czerwonejmały słoik ogórków w zalewie octowej (korniszony)świeży zielony ogórekpapryka żółta - 1 sztszynka drobiowa 30 dag3 - 5 jaj (można pominąć)majonez - mały słoiczeksól i pieprz jako przyprawyWykonanie:Makaron ugotować na miękko, odcedzić na sicie i pozostawić by ostygł. Jaja ugotować na twardo. Fasolę odsączyć. Świeżego ogórka obrać ze skórki. Paprykę oczyścić z nasion.Ogórka świeżego, korniszony, jaja, szynkę, paprykę pokroić w kostkę. Korniszony odcisnąć z nadmiaru zalewy. Składniki wyłożyć do naczynia, dodać fasolę i makaron. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Wszystko dokładnie wymieszać. Na koniec połączyć z majonezem.Przed podaniem schłodzić.Pozdrawiam serdecznie i życzę smacznego!Kasia :)