Moja ulubiona- zdecydowanieSkładniki:2 porcje~2 duże garści mieszaniki sałat z rukola/ bądź sama rukolę~20dag wołowiny~4 plastry szynki~garstka orzechów nerkowca~pol chili~70g sera brie~kilka suszonych pomidorów~kilka pomidorów koktajlowych~łyżka oleju rzepakowegoWykonanie:Rozgrzewamy olej, smażymy pokrojona drobno chili następnie mięso proszymy pieprzem i dorzucamy- wg uznania trzymamy na ogniu, ja lubię półkrwiste, dlatego po 3 minutki z każdej strony, nie solimy wcześniej bo wołowinamoze byc twarda- dopiero po usmażeniu. Dajemy miesku odpocząć.Na pozostałym tłuszczu parzymy orzechy,Ręczne składników kroimy i układamy na talerzu na wierzch układamy pokrojone mięso.Mięso jest soczyste dlatego zastępuje sos. Lecz gdy jest go nie za wiele kropimy oliwa.