Wykonanie
            
Gorąca przekąska pachnąca
majerankiem to proste, pysznedanie. Można podać domownikompo powrocie z długiego spaceru.Zaspokoi głód i pozwoli spokojnieoczekiwać na niedzielny obiad.40 dag 
drobiowej wątróbkidokładnie oczyściłam i podzieliłam na mniejsze cząstki. Obtoczyłam w krupczatce, smażyłam z każdejstrony na rozgrzanym tłuszczu.Pod koniec dodałam kilka małych
cebulek pokrojonych na ćwiartki.Doprawiłam 
solą, 
pieprzem i 
majerankiem.Kilka 
kajzerek (po jednej na osobę) przekroiłam i wydrążyłam.Wnętrze i wierzch 
bułek posmarowałam 
olejem.Wypełniłam 
wątróbkami i 
cebulą. Zapiekałam około 20 minut w temperaturze 190°C. Na talerzach rozłożyłam liście 
sałaty, 
rucolę,
konserwową fasolkę żółtą i zieloną oraz marynowaną 
paprykę.Położyłam gorącą 
bułkę, podałam od razu.Bardzo smacznie polecam :)