Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiełbasa z jelenia a 8217 la ...Dębicka
szynkowa »
Kiełbasa biała Arkadiusza

Surowiec to cała
łopatka i podgardle10 kg kl 37 kg kl 210 kg kl 1Kl 3 mielimy na drobnym sitkuKl 2 na średnimKl 1 50%mięsa na średnim a 50%szarpakiem
PrzyprawySól 50%/50%
MajeranekCzosnekPieprzZiele angielskie mieloneWszystko ładnie wyrobić dodając szklankę
wody,pakujemy w osłonki naturalne można sparzyć,pysznie smakujepozdrawiam Arkadiuszponiedziałek, 02 lutego 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter