Tatar klasyczny już gościł na moim blogu (przepis TU)ale dziś zaproponuję go w innej odsłonie.Trochę klasyki, trochę inspiracji...a smak jak zawsze rewelacyjny.Zapraszam;-)Składniki:200g polędwicy wołowej4-6 korniszonów1-2 łyżki kaparów4-6 suszone pomidoryzielona pietruszka (ja nie dodałam)3 łyżki oliwy1 łyżka majonezusól,pieprzbagietka/ciemne pieczywoPokroiłam drobno kapary.Dodałam posiekaną bądź zmieloną polędwicę.Następnie pokroiłam suszone pomidory.Na koniec dodałam pokrojone w kostkę korniszony.Skropiłamoliwą i dodałam majonez.Wszystkie składniki wymieszałam.Podawałam ze świeżą bagietką ale można jak najbardziej z ciemnym pieczywem.Połączenie tych składników dało naprawdę wspaniały smak.Dla tradycjonalistów- możecie dodać pokrojona cebulkę;-)Polecam i Smacznego!