« To był dobry rok 2014Kuchnia Fit, Konrad Gaca – recenzja książki »Nadziewane jajka bardzo lubię. Tym razem postawiłam na nieco wyraźniejsze smaki. Koniecznie spróbujcie.Składniki (4 jajka)– 4 jajka– 2 plastry pomidorów suszonych w zalewie– kilkanaście listków kolendry (połowę zostawiamy do ozdoby)– szalotka– łyżeczka musztardy dijon– 2 łyżeczki majonezu– sól i pieprz grubo zmieloneJajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki, przepoławiamy oraz łyżeczką wyjmujemy żółtka. Żółtka dodajemy do wcześniej posiekanych pomidorów, szalotki oraz kolendry. Składniki dokładnie mieszamy, dodajemy do nich musztardę i majonez. Nadziewamy pastą jajka. Posypujemy solą oraz pieprzem i ozdabiamy kolendrą.Smacznego!* przepis inspirowany książką Konrada Gacy „Kuchnia Fit”