Wykonanie
Jajka z
kawioremDelikatne wspomnienie Świąt. Miłej atmosfery , stołu nakrytego
białym obrusem i dań z mnóstwem
jajek .Wykonanie jest dziecinnie proste i łatwe .Idealny sposób na świeże
jajka ,które zle się obierają po ugotowaniuSkładniki5
jajek ( może być więcej)2 łyżki
majonezu1 łyżeczka
musztardy dijon1/2 łyżeczki
pieprzusól do smaku
kawiorWykonanieKrok 1 . Umyte
jajka ugotować na twardo.Krok 2 . W ugotowanych jajkach odciąć koniec skorupki i małą łyżeczką wybrać miąższ .Krok 3 . W misce wybrane
jajka rozgnieść widelcem ,dodać
majonez ,
musztardę,
pieprz , wymieszać .Krok 4 . Jeśli potrzeba dodać
soli ponownie wymieszać . Dodać łyżeczkę
kawioru ( nie koniecznie)delikatnie wymieszać.Krok 5 . Masą jajeczną wypełnić skorupki ,udekorować
kawiorem i
zieleniną .Polecam . Smacznego