Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA
MIĘSNESTEK WIEPRZOWY Z
CEBULKĄPRODUKTY:40 DAG
MIĘSA2
CEBULESÓL .
PIEPRZOLEJ DO SMAŻENIAWYKONANIE:
MIĘSA SIEKAMY LUB GRUBO MIELIMY.DODAJEMY
SÓL.
PIEPRZ I SMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR..PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY ODROBINĄ
OLEJU I WSTAWIAMY NA 15 MINUT DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180 STOPNI.W TŁUSZCZU KTÓRY POWSTAŁ PO SMAŻENIU KOTLETÓW SMAŻYMY
CEBULĘ NA ZŁOTY KOLOR.NA KOTLETY KŁADZIEMY
CEBULĘ.PODAJEMY Z
KARTOFLAMI ORAZ SEZONOWĄ SURÓWKĄ..Powiązany przepis:babeczki
kakaowe posypane
czekoladąKOTLET Z
SERA ŻÓŁTEGO DLA WEGETARIANWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej