ßßß
POLECAM PLACKI KUKURYDZIANE BŁYSKAWICZNE.PRODUKTY:1 PUSZKA KUKURYDZY3 JAJKA5 ŁYŻEK MĄKI3 ŁYŻKI STARTEGO SERASŁODKA PAPRYKASÓLOLEJ DO SMAŻENIAWYKONANIE:KUKURYDZĘ ODSĄCZAMY ,JAJKA ROZTRZEPUJEMY RÓZGĄ DODAJMY MĄKĘ DOKŁADNIE MIESZAMY ,DODAJEMY STARTY SER SOLIMY ,DODAJEMY SŁODKIEJ PAPRYKI .MIESZAMY CIASTO MUSI BYĆ GĘSTE I GŁADKIE.DODAJEMY KUKURYDZĘ ŁĄCZYMY Z CIASTEM.SMAŻYMY NA ŚREDNIO ROZGRZANYM OLEJU KŁADĄC ŁYŻKĘ CIASTA FORMUJĄC NIEWIELKIE PLACUSZKI Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR./NIE MOŻE TO TRWAĆ DŁUGO BO KUKURYDZA STWARDNIEJE/.PODAJEMY Z KETCHUPEM LUB SOSEM POMIDOROWYM I SEZONOWĄ SURÓWKĄ..Powiązany przepis:pasztet tradycyjny zagotowywany w słoikachCIASTO CZEKOLADOWEWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej