ßßß
 
            
         2 . Cale opakowanie przyprawy do żeberek starannie rozrabiamy w oleju.3 . Naszą marynatą dokładnie nacieramy żeberka z każdej strony (wykorzystaj całość) i wstaw do lodówki na godzinę.
2 . Cale opakowanie przyprawy do żeberek starannie rozrabiamy w oleju.3 . Naszą marynatą dokładnie nacieramy żeberka z każdej strony (wykorzystaj całość) i wstaw do lodówki na godzinę. 4 . Kapustę, jeżeli jest bardzo kwaśna, przepłucz, a następnie starannie odciśnij (moja nie była bardzo kwaśna, więc tylko ją odcisnęłam). Poszatkuj drobno.5 . Na tarce o największych oczkach zetrzyj obraną marchew i dodaj do kapusty – wymieszaj.
4 . Kapustę, jeżeli jest bardzo kwaśna, przepłucz, a następnie starannie odciśnij (moja nie była bardzo kwaśna, więc tylko ją odcisnęłam). Poszatkuj drobno.5 . Na tarce o największych oczkach zetrzyj obraną marchew i dodaj do kapusty – wymieszaj. 6 . Brzoskwinie odcedź z zalewy i podziel/pokrój na szóstki (zbyt drobne kawałki rozpadną się podczas jedzenia).7 . Naczynie wysmaruj tłuszczem i wyłóż na spód całą kapustę. Przypraw pieprzem, zielem angielskim, kminkiem i dosłownie ociupinką soli i wrzuć listki laurowe.8 . Ułóż kawałki brzoskwiń.9 . Na brzoskwinie połóż żeberka.10 . Przykryj i piecz przez dwie godziny w piekarniku rozgrzanym do 180’C.Są wyśmieniteSłodko – kwaśne, kruchutkie, a dodatek kapusty z brzoskwinkami – palce lizać! Podałam je na obiad z ziemniaczkami.
6 . Brzoskwinie odcedź z zalewy i podziel/pokrój na szóstki (zbyt drobne kawałki rozpadną się podczas jedzenia).7 . Naczynie wysmaruj tłuszczem i wyłóż na spód całą kapustę. Przypraw pieprzem, zielem angielskim, kminkiem i dosłownie ociupinką soli i wrzuć listki laurowe.8 . Ułóż kawałki brzoskwiń.9 . Na brzoskwinie połóż żeberka.10 . Przykryj i piecz przez dwie godziny w piekarniku rozgrzanym do 180’C.Są wyśmieniteSłodko – kwaśne, kruchutkie, a dodatek kapusty z brzoskwinkami – palce lizać! Podałam je na obiad z ziemniaczkami.