ßßß

SKŁADNIKI:Na dwie osoby4-6 jajek ( to zależy od naszych upodobań)2 duże mięsiste pomidory1 płaska łyżka masła1 łyżka jogurtu lub śmietanysól pieprz do smakuWYKONANIEZ pomidorów sparzamy skórkę, kroimy na drobne kawałki, jeśli są twarde środki odcinamy.Na patelni roztapiamy masło dodajemy pomidory i smażymy do momentu ,aż powstanie jednolita masa.
Jajka rozbijamy w oddzielnym naczyniu z łyżką jogurtu naturalnego, dodajemy odrobinę soli i pieprzu. Jeśli będzie niewystarczająco można doprawić już na talerzu.Wlewamy do masy pomidorowej i smażymy ciągłe mieszając. Konsystencję regulujemy sami, czy ma być bardzo rzadka , czy bardziej ścięta.Podajemy zgodnie z upodobaniami.
SMACZNEGO Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.