ßßß

SKŁADNIKI1 wędzona makrela2 ogórki kiszone2 łyżki twarogu2 jajka1 cebulapół pęczka szczypiorku2 łyżki ketchupu łagodnego1 łyżka musztardy delikatesowejsól, pieprz do smakuWYKONANIERybę oczyszczamy z ości dokładnie rozdrabniamy i wkładamy do miski , dodajemy twaróg.. Jajka gotujemy na twardo. Cebulkę i ogórek kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Jajka siekamy drobno dodajemy do składników pasty. Doprawiamy odrobiną solą i pieprzem. Dodajemy musztardę, ketchup, część pokrojonego szczypiorku i wszystko dobrze mieszamy, jednocześnie rozgniatając składniki. Możemy ozdobić.
SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.