ßßß
Cookit - przepis na Pieczona troć z pesto bazyliowo-gruszkowym!
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pieczona troć z pesto bazyliowo-gruszkowym!
Składniki
Pstrąg tęczowy
Troć
Ziemniak
Czosnek
Oliwa z oliwek
Masło
Bazylia
Gruszka
Imbir
Orzechy laskowe
Wykonanie
Dzisiaj na obiad serwuję pieczoną
troć
z pesto
bazyliowym
z dodatkiem marynowanego
imbiru
i
gruszki
konferencji.
Ryba
wyszła obłędna, talerze wylizane hihih!Polecam!SKŁADNIKI:- 2 duże filety
pstrąga tęczowego
(
troć
)-
ziemniaki
- kilka ząbków
czosnku
-
oliwa z oliwek
+
masło
- 2 garście liści
bazylii
- 1/2
gruszki
- łyżka marynowanego
imbiru
(plastry)-
oliwa z oliwek
- 20
orzechów laskowych
- zmiksuj w/wNaczynie wysmaruj
masłem
i
oliwą
, ułóż
ryby
wylej pesto i ułóż kilka plastrów marynowanego
imbiru
. Piecz 20- 25 minut w nagrzanym piecu.Smacznego!
Źródło:
http://smykwkuchni.blogspot.com/2014/10/pieczona-troc-z-pesto-bazyliowo.html
Przepisy powiązane
Krem z zielonego groszku z Pecorino oraz oliwą truflową
Domowe masło czosnkowo – bazyliowe
Ser typu feta w bazyliowo-czosnkowej oliwie
Domowym sposobem aromatyzowana oliwa czosnkowo-bazyliowa
Limonkowy pstrąg, beztłuszczowe talarki ziemniaczane i chrupiący jarmuż.
Składniki powiązane (0)