ßßß
Wędlina sojowa o smaku wędzonego salamiWędlina sojowa o smaku wędzonego salami posiada charakterystyczny smak i aromat klasycznego salami z nutą czosnku. Zawiera korzystny profil kwasów tłuszczowych oraz wapń i żelazo. Jest doskonałą alternatywą dla osób ceniących smak salami, gdyż nie zawiera cholesterolu i jest znacznie mniej kaloryczna. Wyśmienicie smakuje z ciemnym pieczywem, cykorią i papryką, tworząc prawidłowo zbilansowany posiłek. Zawiera białko soi niemodyfikowanej genetycznie oraz białko pszenne, a nie zawiera tłuszczu zwierzęcego, ani konserwantów.
Te wędliny są pyszne. Kupuję je już od dawna i z każde z nich smakują inaczej oraz są świetną alternatywą dla tradycyjnych wędlin.Wczorajsze świętowanie uważam za udane.Było i dużo wysiłku umysłowego ale przy tym było dużo zabawy jak układałam chyba z 10 sześcianów z pianekAle najciekawszy był koniec, kiedy poszliśmy na warsztaty o zastosowaniu ciekłego azotu. Nawet nie wiedziałam że można go wykorzystać do wielki czynności życiowych jak i dobroci, bo można było zrobić pianki jojo zanurzone w ciekłym azocie, które stały się chrupkie , a jak się je jadło to z ust wylatywał dym :)A dziś weekend .Miałam bardzo dużo planów , ale przez pogodę muszę odwołać niektóre z nich ( pierwsze zawody biegowe :( )Ale pogoda nie przeszkodzi mi w robieniu pysznych zakupów a później pysznego obiadku, którym oczywiście się podzielę :)Miłego sobotniego poranku :)