Wykonanie
Skoro przeżyłam wczorajsza prezentację, to dziś pokonam te dwa kolokwia? W
sumie szczerze wątpie, bo wczoraj robiłam chyba wszystko, żeby tylko się nie uczyć ;p No, ale to też nie moja
wina, że akurat zrobiło się brudno, więc trzeba było posprzątać, pranie też wypadało zrobić no i oczywiście spakować się, bo jutro rozpoczynam mega długi weekend;D Wolne do 7 maja?
Czemu nie ;)Znów placki na śniadanie? Też
czemu nie?
3 łyżki
musli orkiszowego z
jagodami goji Sante120g
ricotty2 łyżki
mąki orkiszowej
jajkojablko starte na tarce
proszek do pieczeniaRozgrzewamy patelnię. Do
musli dodajemy
ricottę,
mąkę i
proszek do pieczenia i utarte
jabłko. Mieszamy, dodajemy
jajko i znów mieszamy, aby się wszystko połączyło. Smażymy ok. 4-5 minut. Podajemy z ulubionymi dodatkami ;)A tym razem zobaczmy jak
ricotta hotcakes przygotowuje Ainsley Harriott: