Wykonanie
            Skoro przeżyłam wczorajsza prezentację, to dziś pokonam te dwa kolokwia? W 
sumie szczerze wątpie, bo wczoraj robiłam chyba wszystko, żeby tylko się nie uczyć ;p No, ale to też nie moja 
wina, że akurat zrobiło się brudno, więc trzeba było posprzątać, pranie też wypadało zrobić no i oczywiście spakować się, bo jutro rozpoczynam mega długi weekend;D Wolne do 7 maja? 
Czemu nie ;)Znów placki na śniadanie? Też 
czemu nie?


3 łyżki 
musli orkiszowego z 
jagodami goji Sante120g 
ricotty2 łyżki 
mąki orkiszowej
jajkojablko starte na tarce
proszek do pieczeniaRozgrzewamy patelnię. Do 
musli dodajemy 
ricottę, 
mąkę i 
proszek do pieczenia i utarte 
jabłko. Mieszamy, dodajemy 
jajko i znów mieszamy, aby się wszystko połączyło. Smażymy ok. 4-5 minut. Podajemy z ulubionymi dodatkami ;)A tym razem zobaczmy jak 
ricotta hotcakes przygotowuje Ainsley Harriott: