Wykonanie
Witam w Nowym Roku! :) Jak minął Sylwester? Szykowaliście coś wyjątkowego? :) Na mnie w tym roku padło zrobienie przekąsek :) Były więc wrapy z
łososiem (klik !), mini caprese (klik !) i koreczkowy jeż :)Dziękuję wszystkim znajomym za przemiłe towarzystwo :DPotrzebujemy:- 2
kapusty,- kawałek
pora,koreczki marynowane:-
ogórki kiszone (lub konserwowe),-
papryka marynowana,-
cebulki (złociste lub białe),-
kukurydza marynowana (mini kolby),koreczki świeże:-
ogórek,-
rzodkiewka,-
żółty ser,-
oliwka.
Kapusty owijamy folią aluminiową. Mniejszą
kapustę nabijamy na mniejszą za pomocą patyczków do szaszłyków.Koreczki tworzymy i nabijamy je w
kapustę.Koreczki marynowane:
cebulka,
papryka,
kukurydza,
ogórek :)Koreczki świeże:
rzodkiewka,
żółty ser,
ogórek,
oliwka.