Prosty, bardzo pyszny fit przepis na kaszę jaglaną - z warzywami na patelnię z dodatkiem kapsaicyny w postaci chili - idealny przepis dla dbających o linię :)SKŁADNIKI2 woreczki kaszy jaglanej450g warzyw na patelniępo włosku (takie z saszetkąprzypraw) lub inne warzywa bez ziemniaków i ulubioneprzyprawy1 papryczka chili2 pomidorykoncentrat pomidorowysól, pieprzoliwa do smażeniaPRZYGOTOWANIEKaszę gotujemy w osolonej wodzie wg wskazówek na opakowaniu. Na patelni rozgrzewamy oliwę. Wrzucamy warzywa i doprawiamy. Papryczkę kroimy wzdłuż, usuwamy pestki i siekamy.Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Wrzucamy razem z papryką na patelnię i dodajemy 4 łyżeczki koncentratu pomidorowego. Dusimy pod przykryciem przez 15 minut. Dosmaczamy solą i pieprzem. Podajemy z kaszą. Smacznego :)