Oto kolejna jajeczna propozycja, która może się pojawić na Waszym wielkanocnym stole. Tym razem są to bardzo smaczne jajka faszerowane z rzodkiewką. :)Składniki:3 jajkapęczek rzodkiewki2 łyżki stołowe majonezu1 łyżka stołowa serka śmietankowegosól, pieprzkoperekPrzygotowanie:Jajka wkładamy do zimnej wody i gotujemy na twardo (przez około 7-8 minut od momentu zawrzenia wody). Po tym czasie przelewamy je zimną wodą i ostudzone obieramy ze skorupek. Jajka przecinamy na pół wzdłuż, następnie ostrożnie usuwamy żółtka. W miseczce żółtka rozdrabniamy widelcem. Dodajemy majonez, serek oraz drobno posiekane rzodkiewki (2 sztuki, odkładamy do dekoracji). Doprawiamy solą i pieprzem. Gotową pastą wypełniamy białka, ozdabiamy półplasterkami rzodkiewki oraz posiekanym koperkiem. Smacznego!