Moi chłopcy jakiś czas temu przynieśli mi grzyby. Już dawno miałam na nie ochotę. Dlaczego z rybą? Bo jeszcze nigdy nie łączyłam tych dwóch smaków. Dziś przekonałam się, że było warto. Wyszło pysznie :)Składniki:1 filet z mintaja2 ziemniakigrzyby mrożone lub suszone2 łyżki jogurtu naturalnego1 duży/2 małe ząbki czosnkusólpieprzzioła prowansalskie1 łyżka oliwy z oliwekSosPodsmaż grzyby na oliwie, dolej trochę wody przypraw solą i pieprzem. Gotuj grzyby aż zmiękną, dodaj jogurtu i czosnek drobno siekany. Wymieszaj.Ryba(Moja jest pieczona w folii aluminiowej na patelni, równie dobrze możesz upiec ją w piekarniku)Przypraw rybę odrobiną soli, pieprzem i ziołami. Zawiń w folię aluminiową, połóż na patelni i przykryj ją pokrywką. Ryba dusi/piecze się około 15-20 min.