ßßß
 
            
        


 Składniki:1/2 opakowania kolorowego makaronu świderki20 dag szynki konserwowej15 dag żółtego sera2 łyżki majonezu2 łyżki śmietany1 czerwona papryka1/2 pęczka koperku1 pęczek natki pietruszkisólpieprzWykonanie:Makaron gotujemy al-dente, odcedzamy i studzimy.Szynkę i żółty ser i paprykę kroimy w kostkę. Koperek i natkę siekamy, mieszamy z makaronem. Śmietanę mieszamy z majonezem, dodajemy do pokrojonych składników, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.Smacznego!
Składniki:1/2 opakowania kolorowego makaronu świderki20 dag szynki konserwowej15 dag żółtego sera2 łyżki majonezu2 łyżki śmietany1 czerwona papryka1/2 pęczka koperku1 pęczek natki pietruszkisólpieprzWykonanie:Makaron gotujemy al-dente, odcedzamy i studzimy.Szynkę i żółty ser i paprykę kroimy w kostkę. Koperek i natkę siekamy, mieszamy z makaronem. Śmietanę mieszamy z majonezem, dodajemy do pokrojonych składników, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.Smacznego!