Wykonanie
No to Kochani, mamy lato ;pCudownie!! Jest tak fajnie, ciepło, że aż wszystko się chce, choć ja mam się teraz nieco gorzej, bo już mi za gorąco, za ciężko i w ogóle, ale ale ale ...już koniec w
sumie ;)Pewnie mnie wybije z rytmu na jakiś czas, ale postaram się bywać, no bo jakże by inaczej?
Pisałam Wam też
między wierszami, że w tym czasie
będę pichcić tak na szybciutko, żeby się nie przemęczać, bo nie
mogę...Noo, a że jeść się chce, choć mnie tak średnio coś ostatnimi czasy, trzeba coś przygotować na ząb, zwłaszcza
śniadaniowy. Jako, że przeglądając lodówkę na nic mądrego nie wpadłam, bo "hmmm,
serek nie,
wędlina eeee, co by tu..?" zrobiłam sobie pastę do
chleba, taki mały myk, a smaczny.Przygotowanie: 15 minutKoszt: wszystko posiadałamSkładniki:4
jajkagarść zielonych
oliwek8 małych
ogórków konserwowych (MINI)2 łyżki
majonezu Kieleckimała
cebulasól morska ,
pieprz białyJajka myję, gotuję na twardo. po ostygnięciu kroję je na kostkę.Doprawiam do smaku
solą i
pieprzem. Całość mieszam z
majonezem, ale nie za dużo.E voila;)




***...ostatnio rozmawiając z koleżanką stwierdziłyśmy, że większość blogerek jest anonimowa, że nie wiadomo jak wyglądamy...i nie mówię o obnażaniu prywatności, zdjęciach dzieci czy
męża...ale w ogóle, że chciałybyśmy zobaczyć przynajmniej jak niektóre z Nas wyglądają...No to ja podsyłam kilka fotek, poglądowo, z różnego czasu, takich sobie...żebyście zobaczyły ;) Z resztą, ja w ogóle lubię kiedy piszecie o czymś więcej niż tylko suchy przepis, uwielbiam się zaczytywać w treści, poznawać Was nie tylko od kuchni...Oczywiście jedno zdjęcie z kotem musi być, nie moim, ale wiecie....że ja kocia mamusia jestem;p




.

...a na obiad
będę miała...frytki, ha! ;)Czyli zupełnie bez napinki, bez kombinowania,
sałat,
szparag i muślinowych
sosów;pPozdrawiam Was ... ciepło!:)