ßßß
 
            
         250 gramów oscypka3 płaty papryki konserwowej1 długi ogórekmała puszka Mieszanki Meksykańskiej (dałam Pudliszki)1 mała cebula lub pęczek szczypiorkusól (niewiele)pieprz3 łyżki majonezusiekany koperek (opcjonalnie)Ogórka, oscypka, paprykę, cebulkę pokroić w kosteczkę. Mieszankę odsączyć z zalewy, wszystko doprawić, wymieszać, połączyć z majonezem, opcjonalnie posypać siekanym koperkiem.
250 gramów oscypka3 płaty papryki konserwowej1 długi ogórekmała puszka Mieszanki Meksykańskiej (dałam Pudliszki)1 mała cebula lub pęczek szczypiorkusól (niewiele)pieprz3 łyżki majonezusiekany koperek (opcjonalnie)Ogórka, oscypka, paprykę, cebulkę pokroić w kosteczkę. Mieszankę odsączyć z zalewy, wszystko doprawić, wymieszać, połączyć z majonezem, opcjonalnie posypać siekanym koperkiem.