Wykonanie
Przepis pochodzi z dodatku do Świata Kobiety 101 przepisów tom 32 .
Składniki:10 paluszków
krabowych z paczki,4
jajka,1 duży
ogórek,puszka
kukurydzy,
cebula,pęczek
koperku,pęczek
szczypiorku,5 łyżek
majonezu,
sól,
pieprz do smaku,Paluszki
krabowe obieramy z osłonek, kroimy na większe kawałki.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.
Jajka drobno siekamy,
ogórek obieramy i kroimy w kostkę.
Kukurydzę odsączamy z zalewy. Obraną
cebulę, drobno kroimy.
Koperek i
szczypiorek płuczemy, osuszamy a następnie siekamy drobno.Do
jajek dodajemy paluszki
krabowe,
ogórek,
cebulę,
kukurydzę,
koperek i
szczypior. Łączymy z
majonezem, doprawiamy do smaku
solą i
pieprzem.Smacznego:)