Wykonanie

Z pięknej sztuki fileta z
łososia zwykle coś zostanie, więc gospodarnie przyrządzamy jeszcze coś innego :) Często z założenia staram się robić "dwie pieczenie na jednym ogniu" :) Połowę
łososia upieczonego wczoraj użyłam do pasty :)Składniki:4
jaja gotowane na twardo,pieczony
łosoś (200 gram, ja użyłam przyrządzonego doSałatki z
rukoli i pieczonego
łososia w
pomarańczowym dresingu),2-3 łyżki
majonezu,
szczypior z
dymki,
czerwony pieprz,
Jaja siekamy drobniutko, jak dla
młodych kurczaczków :)
Łososia również rozdrabniamy starając się nie podjadać :) sypiemy pokrojony
szczypior,
pieprzymy czerwonym pieprzem, nie solimy, bo po co :) łączymy
majonezem i gotowe :) do lodóweczki i nazajutrz smarujemy pastą świeże bułeczki :)
