Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
sól według uznania
masło 1 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
cebulka dymka 1 sztuk
pory 2 sztuk
ser ziołowy 100 gramów
grzyby 1 kilogramów
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyj i pokrój
grzyby.
Pory umyj i pokrój w talarki. Podgrzej patelnię. Usmaż
grzyby z
cebulą. Dodaj
pory, a następnie w krótkim czasie mieszaj z pozostałymi składnikami. Dodaj
pieprz i
sól do smaku. Przykryj plastrami
sera i poczekaj aż się rozpuści. Przyozdób
cebulką dymką.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: