ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 90 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopapryka 4 sztukryż 300 gramówmięso mielone 250 gramówcebula 1 sztukvegeta według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniasmalec 0.25 kostekWykonanie:Z papryki wyciąć ogonki, usunąć gniazda nasienne i umyć pod bieżącą wodą.Ryż zaparzyć do pół miękkości, dodać mielone mięso i podduszoną na smalcu drobno posiekaną cebulkę. Dobrze połączyć doprawiając przyprawą jarzynową, pieprzem i solą. Farszem napełnić przygotowane papryczki.Tak przygotowane papryki można ugotować na parze lub zapiec w naczyniu żaroodpornym w piekarniku ( do miękkości papryki).Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: