Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
poziomki 2 szklanek
serek mascarpone 200 gramów
cukier puder 2 łyżek stołowych
śmietana 4 łyżek stołowych
likier 2 łyżek stołowych
brzoskwinie konserwowe 1 puszkaWykonanie:
Serek utrzeć z
cukrem, gęsta
śmietaną i
likierem na gładki krem. Na dno półmiska wylać szklankę
syropu brzoskwiniowego i ułożyć odsączone połówki
brzoskwiń. Szprycką napełnić kremem
brzoskwinie i posypać oczyszczonymi
poziomkami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: