I tak jak pisałam wcześniej wczoraj moja kuchnia zmieniła się w małą cukiernię.Piekłam muffiny, ciasta i oczywiście tort. Pozostałą masę i owoce z tortu postanowiłam wykorzystać do babeczek z Dan Cake. Babeczki są przepyszne ale dużym minusem jest ich opakowanie do mnie dotarły niektóre pokruszone,a szkoda bo ciasto jest bardzo pyszne.SKŁADNIKI:opakowanie babeczek na słodko Dan Cakeśmietana 30 %serekmascarponecukier puderdżem brzoskwiniowybrzoskwinie w syropiedekoracjeŚmietanę ubić na sztywną pianę, dodać cukier puder, serekmascarpone i dokładnie wymieszać. Wypełnić babeczki, łyżeczka dżemu brzoskwiniowego, ubita masa, owocbrzoskwini, dekoracja.Ciasteczka na jeden ząb ale jestem pewna, że moja Młoda Dama będzie nimi zachwycona. Szczególnie tymi z żelkami ;)